Customized Logistic Services Europe: uw logistiek partner
Over ons

Over ons

Vanuit een strategische locatie in Noord-Nederland, op de grens van Groningen en Drenthe, verzorgen wij warehousing en flexibele logistieke dienstverlening van A tot Z! Voor zowel grote aantallen als voor maatwerk bent u bij ons aan het goede adres.

De wereld van logistiek verandert snel. We hechten daarom veel waarde aan het continu blijven verbeteren van onze processen. Zo kunnen wij als 3PL onze snelheid en kwaliteit blijven garanderen.

In onze dagelijkse gang van zaken staat ontwikkeling en verbetering altijd centraal. Zijn we niet bezig met een testdag om sneller te orderpicken, dan overleggen om het inpakproces te kunnen verbeteren. Op die manier hebben we de afgelopen jaren onze productiviteit kunnen verdubbelen! Op piekmomenten kunnen we zonder veel moeite aantallen verwerken die we kortgeleden nog niet voor mogelijk hadden gehouden!

In al deze veranderingen blijft de medewerker centraal staan: alleen met een team dat onze doelen ondersteunt kunnen wij echt blijven pieken! Het is prachtig om samen naar doelen toe te werken en deze keer op te keer te bereiken! En om dat vervolgens te vieren, natuurlijk. Op die manier houden we elkaar scherp en de klant tevreden! 

Het is prachtig om samen naar doelen toe te werken en deze keer op te keer te bereiken!

Onze missie en visie

Onze missie in dit geheel is de beste logistieke ervaring te bieden aan uw klant! Dit willen we bereiken door continue verbeteren en samenwerking met alle betrokken partijen in uw Supply Chain. Beide vertalen zich in de grote inzet bij alle werkzaamheden en in de lange lijst van Value Added Services en Value Added Logistics die wij te bieden hebben.

Deze missie en visie hebben wij samengevat in onze naam Customized Logistic Services Europe.

Naast deze logistieke missie en visie zijn we graag bezig met MVO en hebben wij ons aangesloten bij lokale initiatieven. Hiervoor hebben we banden met de volgende partijen:

CLS Europe werkt samen met

Disclaimer | Privacyverklaring | Cookies